В Слънчев бряг времето никога не стига, за да се отдадете на всички развлечения, които курортът предлага. Има много видове занимания и за малки, и за големи. В курорта има уникална картинг писта, която ви предлага удоволствието да се почувствате като истински пилот от F1. За любителите на по-аристократичните спортове има тенис на корт, мини-голф и езда. Слънчев бряг разполага със страхотни тенис кортове, на които можете да поддържате форма или пък, ако никога не сте тренирали тенис, да си вземете треньор, който да ви научи. Ако пък винаги сте искали да яздите кон, можете да посетите някои от конюшните и училищата за езда. Курортът се гордее и с най-зеленият аквапарк в България.
В свободното си време можете да покарате рикша, колело или пък да се насладите на романтична разходка с файтон. Ако искате да посетите и опознаете нови места, направете си екскурзия до близкия Несебър, град с древна история.
Други развлечения, които ви предлага слънчевият курорт, са дискотеките и заведенията по плажа. Клубовете предлагат различна музика за всеки вкус. Тук са най-модерните, най-известните, най-разнообразните клубове по морето. След ден, изпълнен с плаж, спорт, забележителности, задължително е да посетите и хитовите клубове.

 

Поискай оферта

 

Промоции